3:00 PM

अबाउट हाउ न्यूज़ स्प्रेअद (About how news spread)

Ooh whee~! I like this new Tamil feature! Wish it were in Japanese though. :P Bwahahaha looks like everyone already knows my results before I even blog it up... so why talk about it??

ஊத் வசீ~! இ லைக் திஸ் நியூ தமிழ் பிஅடுரே! விஷ் இட் வேறே இன் ஜபநேசே தௌக். :ப ப்வககாத லூக் லைக் எவேர்யோனே அல்றேஅடி க்நோவ்ஸ் மி ரேசுழ்த்ஸ் பெபிபூர் இ எவேன் ப்ளோக் இட் உப... சோ வி டாக் அபௌட் இட்??

But I just wanna complain about one TEENY-WEENEY thing. WHY DID THEY GIVE A 'B' TO SOMEONE AS MORAL AS ME???? Bwahahaha that one B really shocked me when I got the results slip, that's for sure.

பட் இ ஜஸ்ட் வண்ண கோம்ப்லைன் அபௌட் ஒன் தீனி-வீணே திங். வி திட் தே கிவே ஏ 'ப' டு சொமேஒனே அச மோரல் அச மீ???? ப்வககாத தட் ஒன் ரேஅல்லி ஷோச்கேது மீ வென் இ காட் தி ரேசுழ்த்ஸ் ஸ்லிப், தட்'ச போர் சுர்.

Oh well... nothing to complain, though! Since me dad will be giving me a new handphone anyway~ Yippee!

ஒத் வெள்... நோதிங் டு கோம்ப்லைன், தௌக்! சிங்கே மீ டது வில் பே கிவிங் மீ ஏ நியூ ஹண்ட்போனே அன்ய்வே~ இப்பீ!

Ooh this Tamil feature is just too cool~!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...